Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

* Verplicht


 
 

REMINDER: OPEN STUDIO'S 9 & 10 JUNI

De kunstenaars zijn inmiddels anderhalve maand aan het werk in de hal. Nieuwe verhalen ontstaan, experimenten vinden plaats, en onderzoeken vorderen. Dit weekend gaan de deuren van de hal voor u open. De studio's zijn te bezoeken, kunstenaars zijn aanwezig en er is vandaag een bijzondere performance en presentatie door kunstenaar Julien Thomas.

 

Vandaag (zaterdag 9 juni), 15.00 uur: performance en presentatie Julien F. Thomas

Julien Thomas heeft zijn project Conversation Balance naar DordtYart gebracht. Een werk waarbij hij acteurs, dansers, muzikanten en toeschouwers vraagt interactie aan te gaan op dit ronde, balanszoekende kunstwerk. Rode elastieken die gespannen zijn in en door de constructie van de hal, maken dat de ruimte een grote rol speelt in het zoeken naar de balans. De hal trekt, duwt, biedt tegengewicht en speelt mee.

Speciaal voor de performance van 9 juni nodigt Julien een aantal dansers uit: Ivan Montis, Maria Udod en Paolo Yao. Julien Thomas zal zelf na de performance vertellen over het onderzoek dat hij bij DordtYart doet. Het belooft een bijzondere middag te worden!

 
Open studio’s DordtYart:

8, 9 & 10 juni, 11.00 - 17.00 uur
9 juni, 15.00 uur: performance en presentatie Julien Thomas

29, 30 juni & 1 juli, 11.00 - 17.00 uur
30 juni, 20.00 uur: maaltijd van onze kok Deborah en presentatie kunstenaars Jan Kees van Kampen, Edwin van der Heide en Femke Schaap
1 juli, 11.00 uur:  workshop Marloes van Son en presentatie Inti Hernandez

20, 21 & 22 juli, 11.00 - 17.00 uur
20 juli, 20.00 uur: maaltijd van onze kok Deborah en presentatie kunstenaars Kim Habers, Yvon Ariese en Bram Vreven
22 juli: laatste dag met performances Jan Kees van Kampen en Marloes van Son


klik hier voor meer informatie