Zaterdag 7 oktober 14.30 uur

Brigitte van Hagen, met Doortje Peters, Raluca Sabau, Freek Cerutti - Verre verhalen

Zaterdag 7 oktober 14.30uur.
Let op starttijd is anders dan overige zaterdag-middagconcerten

Laat je meevoeren naar verre oorden en zoek samen met de muzikanten de grenzen op van het paviljoen met tapdans, zang, basgitaar en piano.

Verre Verhalen
In verre verhalen nemen Brigitte van Hagen, Doortje Peters (tapdanseres), Raluca Sabau (piano) en Freek Cerutti ( basgitaar) je mee op reis.
Laat je meenemen door de muziek dans en verre verhalen uit landen als Spanje, Roemenië, Italië, Frankrijk en Turkije. Met tapdans, stem en piano gaan we op zoek naar verborgen ritmes en emoties in de klassieke muziek. Er wordt gedanst, gedronken, geflirt, gezongen en de liefdesvreugde wordt gevierd, want in muziek zit wijsheid, trots en ervaring uit alle tijde. De emoties blijven altijd herkenbaar, zijn de verhalen wel zo ver weg? Met Verre Verhalen maken de musici verbinding met mensen en culturen uit verschillende tijden.

'Dit was het meest bijzondere wat het festival (Noorderzon red.) de bieden had. Ooit gedacht dat je op de Rondo alla Turca van Mozart kan tappen? Hun Verre Verhalen is een schitterend programma waarin het publiek zich op een prettige wijze aangesproken weet.’- Het Dagblad van het Noorden

tickets.jpg