KAARTVERKOOP SENSE OF MUSIC

18/06/17          Met plezier en trots presenteren wij u het bijzondere muziekprogramma Sense of Music. Op het buitenterrein van DordtYart herbouwt kunstenaar Dré Wapenaar zijn Klankbodempaviljoen.

Lees meer >>>

Sense of Sound

19/07/17          Wie aan kunst denkt, denkt al gauw aan schilderijen, installaties, foto’s of film. Kijken, was de boodschap die Rudi Fuchs ons bracht bij de opening van het nieuwe seizoen van DordtYart. Maar gelukkig is er meer: luisteren bijvoorbeeld.

Lees meer >>>

Finissage Cross Works

19/07/17          Graag nodigen wij u allen uit voor de finissage van de tentoonstelling Cross Works. Zondag 30 juli is de laatste dag van het eerste deel van het seizoen en daar maken we een bijzondere dag van.

Lees meer >>>

PRESENTATIES KUNSTENAARS

18/06/17          Inmiddels zijn we de laatste paar weken van Cross Works ingegaan. Nieuwe installaties ontstaan: draaiend, hangend, in de knoop, geseald, opgezet, geprogrammeerd, ge-3Dprint, gepositioneerd in en rondom de voormalige machinehal.

Lees meer >>>

Bijdrage Opdrachtgeverschap

22/04/17          Deze week ontvingen wij het positieve bericht dat het Mondriaan Fonds voor het 5e jaar op rij een bijdrage in het kader van opdrachtgeverschap verleent. Dit betekent bovenal een positieve beoordeling van het programma Cross Works.

Lees meer >>>

DordtYart is weer open

22/04/17          De deuren van de Biesboschhal zijn weer geopend voor publiek! Afgelopen zaterdag 15 april opende de nieuwe tentoonstelling: Cross Works. De zon scheen, de energie spatte de hal in en de kunstenaars spraken bij hun werken.

Lees meer >>>

Cross Works start Paasdagen

25/03/17          De deuren openen voor een nieuw seizoen DordtYart. Tijdens de Paasdagen zijn de werkplaatsen open, zijn een aantal kunstenaars aanwezig en kunt u een seizoenkaart aanschaffen voor een speciale prijs.

Lees meer >>>

Opening DordtYart

04/02/17          DordtYart opent met de Pasen een bijzonder, nieuw, fris en interessant seizoen. Een seizoen bij DordtYart betekent weer vele activiteiten in de hal, kunstenaars aan het werk, lezingen performances met als klap op de vuurpijl het Klankbodempaviljoen.

Lees meer >>>

DordtYart op Art Rotterdam 2017

04/02/17          Tijdens Art Rotterdam presenteert DordtYart het werk van Ronald van der Meijs. Dit zal net als in 2009 op de sectie Intersections zijn, non-profit spaces en kunstenaars- initiatieven in de oude werkplaatsen van de Van Nellefabriek.

Lees meer >>>

DordtYart in de winter

27/09/16          Zoals ieder winterseizoen is DordtYart ook de komende koudere maanden weer gesloten. Graag openen we eind april/begin mei weer de deuren voor u. ’s Winters gaan wij aan de slag met nieuwe plannen voor het nieuwe seizoen.

Lees meer >>>

Afscheid van GlassFever

26/09/16          Na 6 maanden GlassFever is het helaas afgelopen met de koorts. Afgelopen zondag vond de finissage van GlassFever plaats in DordtYart. Het was een prachtige, succesvolle dag met veel bezoekers en interessante lezingen.

Lees meer >>>