http://www.modafinilkaufen.co

Lunchcafé

Tijdens de open weekenden bent u welkom voor een drankje en lunch in ons café. 

Groepen met rondleidingen in DordtYart

Een groepsbezoek aan DordtYart bevat ook een rondleiding. Onze enthousiaste rondleiders vertellen u graag over het gebouw, de historie, de kunstenaars en natuurlijk over de kunstwerken.

Entree + rondleiding + koffie/thee:  €12.50,- p.p.
Entree + rondleiding + koffie/ thee + lunch: prijs afhankelijk van gemaakte keuze

Rondleidingen vanaf 10 personen te reserveren via info@dordtyart.nl


CKV in DordtYart

Jongeren kunnen de hal bezoeken als culturele activiteit. Zij kunnen van dichtbij zien hoe kunst wordt gemaakt en de kunstenaars vragen stellen. Het Dalton Lyceum uit Dordrecht organiseert zelfs een speciale ckv-dag, waarop alle nieuwe vierdejaars havo en vwo leerlingen kennismaken met kunst in DordtYart en Dordrecht.

Met uw bedrijf naar DordtYart

Bent u op zoek naar een inspirerende plek om met uw medeerkers bij elkaar te komen? In DordtYart is alles aanwezig. In de voorhal kunt u gebruik maken van onze tribunes, beamer en geluidsinstallatie. Na afloop van de vergadering kunt u, samen met één van onze rondleiders de hal bezoeken. Informeer naar de mogelijkheden via info@dordtyart.nl

Fotografie in DordtYart

Wist u dat DordtYart een prachtige locatie is voor bruidsfotografie of familieportretten? De industriële sfeer in de hal, samen met de veelal grote kunstwerken en de rijk begroeide landtong vormen een bijzonder decor. Vanaf de landtong kijkt u uit op onder andere Villa Augustus en het Energiehuis. Een perfecte locatie voor bruidsfotografie vanwege de prachtige binnen- en buitenruimtes, overgoten door Hollands licht. Prijs: €100,- Foto: marvindekievit.com

Vieren met de kunst in DordtYart

Wilt u uw verjaardag op eigenzinnige wijze vieren? Vier het in DordtYart. In het Yartcafé kunt u uw gasten ontvangen aan een feestelijk gedekte tafel. Wij zorgen voor koffie, thee of een gevuld glas. In overleg serveren wij ook taarten, lunch of hapjes.  Eén van onze medewerkers geeft uw gezelschap een rondleiding. Wij heten u graag welkom.