TUSSENBEELD

Tijdens de tentoonstelling Science of Sound zal achterin het pand een extra tentoonstelling te zien zijn, georganiseerd en samengesteld door kunstenaar Trudy Kunkeler. De tentoonstelling is naar aanleiding van haar nieuwe boek TUSSENBEELD dat op 2 september om 15.00 uur gepresenteerd zal worden. Naast eigen werk tonen Anne Ausloos, Jeroen Bechtold en Eve Ariza op uitnodiging van Kunkeler werk met vergelijkbare uitgangspunten.

Het nieuwe boek laat een selectie zien uit het werk van Kunkeler uit de periode 1990 tot 2017 met foto's van objecten, inspiratiebronnen, schetsen en teksten. De presentatie van het boek en de opening van de tentoonstelling vinden beiden plaats op zondag 2 september om 15.00 uur. Piet Augustijn (oud-conservator hedendaagse kunst Gorcums Museum) zal op deze feestelijke middag spreken.

Zondag 2 september, 15.00 uur: opening en 
boekpresentatie TUSSENBEELD

Zondag 23 september, 15.00 uur: lezing TUSSENBEELD
Als onderdeel van de tentoonstelling TUSSENBEELD wordt er een lezing gehouden door Anne Berk, curator en publicist.
Een tekst van Simon Schama uit Landschap en Herinnering, is een leidraad: "Voordat landschap ooit een ontspanning van de zintuigen kan zijn, is het een werk van de geest. Het decor is evenzeer opgebouwd uit lagen geheugen als uit lagen rots.”
(toegang lezing: €5,00)

paginafoto.jpg