Open studio's 29, 30 juni & 1 juli

PRESENTATIES 30 JUNI, 20.00 UUR
Zaterdagavond 30 juni geven drie kunstenaars bij DordtYart presentatie over hun werk. Jan Kees van Kampen, Edwin van der Heide en Femke Schaap geven op hun eigen manier invulling aan deze avond. Zo geeft Jan Kees een korte performance, zal Edwin u een bijzondere ervaring op laten doen met zijn verzamelde geluiden en neemt Femke Schaap ons mee naar buiten voor een werk in de schemering. Voorafgaand aan deze presentatie kunt u met ons mee eten. Onze kok Deborah kookt een lekkere maaltijd voor u..

30 juni, 18.00 uur
Maaltijd bij DordtYart, €20,00 (incl consumptie)
Aanmelden voor donderdag 28 juni via info@dordtyart.nl


30 juni, 20.00 uur
Presentaties Jan Kees van Kampen, Edwin van der Heide en Femke Schaap
€5,00 (seizoen- en vriendenkaarthouders gratis)


ZONDAG 1 JULI, 15.00 UUR, PRESENTATIE INTI HERNANDEZ
Inti Hernandez vertelt over zijn bestaande werk Encounter Place, maar vooral over de werken die momenteel ontstaan in de hal tijdens zijn residentie, een totaal nieuw werk dat balanceert tussen licht en donker, goed en kwaad.
€5,00 (seizoen- en vriendenkaarthouders gratis)


ZONDAG 1 JULI, 11.00 UUR - 17.00 UUR, WORKSHOP MARLOES VAN SON
Op zondag 1 juli geeft kunstenaar, muzikant en instrumentenmaker Marloes van Son een workshop waarbij u de beginselen leert van het bouwen van uw eigen instrument: een digitale mini synthesizer. Door deze workshop leert u niet alleen de binnenkant van de werken van Marloes kennen, maar zult u ook solderen, elektronische circuits bouwen en zult u uiteindelijk uw eigen bouwsel kunnen bespelen.

Voor beginners en gevorderden. Ervaring met elektronica, geluid en programmeren is geen vereiste. Aanmelden via info@dordtyart.nl. Wees er op tijd bij want er is beperkt plek! 

afbeelding_onderaan.jpg

Jan Kees van Kampen // Femke Schaap // Edwin van der Heide