Finissageweekend 20 t/m 22 juli

Afgelopen tweeënhalve maand zijn elf kunstenaars aan het werk gegaan bij DordtYart. Ze verplaatsen hun studio tijdelijk naar de voormalige machinehal. Er werd geëxperimenteerd met materialen, geluid verzameld, gezaagd, geprojecteerd, geboord, gedanst, gezongen, gips gegoten, keramiek gestookt en zoveel meer.

In het laatste weekend van het eerste deel van het seizoen ontvangen wij u graag met deze bijzondere groep kunstenaars: Sander Breure & Witte van Hulzen, Kim Habers & Yvon Ariese, Edwin van der Heide, Inti Hernandez, Jan Kees van Kampen, Femke Schaap, Marloes van Son, Julien Thomas en Bram Vreven.

Finissageweekend DordtYart
20 juli, 11.00 - 23.00 uur
22 & 23 juli, 11.00 - 18.00 uur
€7,50 / seizoen- en vriendenkaarthouders gratis

20 juli, 20.00 uur: presentaties Bram Vreven, Kim Habers en Yvon Ariese over hun experimenten en onderzoeken van de afgelopen drie maanden. Na zonsondergang is het nog één keer mogelijk om het werk van Femke Schaap en Sjerk Timmer op het buitenterrein te ervaren.

22 juli, 13.00 uur: feestelijke lunch met de kunstenaars als afsluiting van de werkperiode. €20,- incl toegang en een consumptie. Opgeven voor deze lunch kan via info@dordtyart.nl.

22 juli, 15.00 uur: finissage met performances van Marloes van Son en Jan Kees van Kampen. €5,00 (seizoen- en vriendenkaarthouders gratis)